Valper

Valpeplaner

Vi venter forhåpentligvis Engelsk Springer Spaniel valper i februar 2019!
Jeg skal prøve å være flink å oppdatere valpedagbok fremover i drektigheta og etterhvert med valper.

Begge foreldre er HD fri og øyelyst uten anmerkninger.

lakris stå
Fotograf er Lakris oppdretter Ellen Getz Wold

Lakris – Kahill’s Coal Tit – skal forhåpentlig bli mor til vårt første springer kull, og kennelens E- kull.
Lakris er ei tispe med mye motor. Hun har en arbeidsvilje og stå på vilje som er helt fantastisk. Samtidig elsker hun å slappe av i sofaen tett inntil et familiemedlem – som springere flest. Lakris er 3 år og dette er hennes første kull.
Lakris har excellent fra utstilling, og er heller ikke stilt mye.
Hun gikk opp til jaktanleggsprøve i høst og hadde bestått den dersom hun ikke hadde funnet ut at den anda som noen hadde kastet i vannet fikk klare seg selv (hun svømte ut og dyttet på den!) Hun skal få lov å prøve på nytt ved neste anledning.
Vi har også startet lydighet, men dessverre var det en dårlig debut. Krevende forhold på banen og en uheldig episode i fellesdekk førte til 46 fattige poeng. Lakris skal ha for å prøve sitt beste under de gitte forholda!
Selv om Lakris ikke har vært så aktiv i konkurransseringen hittil betyr ikke det at hun ikke blir brukt. Vi trener både spor, feltsøk, lydighet og rally lydighet – og planen er flere starter fremover.

 

hannhund

 

Far til kullet er Jaco – Bobwhite’s Stay. Jaco er en ung herremann som er rolig og omgjengelig med andre hunder av alle slag, størrelser og kjønn. Han trenes i smeller hvor han har mye kapasitet og er ellers ganske aktiv på utstilling hvor han har både R.cert og cert.
Jaco er ellers en velfungerende familiehund som er med på det meste.

 

Tidligere kull kan du finne her:

A-kull 2009
B-kull 2012
C-kull 2013
D-kull 2018