Rally lydighet konkurranse

Årets første konkurranser var i helgen. To dagers konkurranse – innendørs. 

Tidligere har ikke Diva vært spesielt trygg innendørs, og jeg har heller aldri startet to dagers med henne (generelt har hun lite stevneerfaring). Men utholdenheten må jo testes en gang. 

Gleden min var stor da jeg lørdag entrer hallen med en logrende hund! 😊 yes! Et mål nådd bare der. 

Vi måtte vente en god del, så Diva fikk ligge i buret sitt med døren åpen og kikke på alt som foregikk 

  
Endelig var det vår tur til å gå. Banen var trang, men jeg hadde brifet godt og følte jeg husket øvelsene 

 
Banen startet med enkel slalåm. Diva synes kjegler er litt ekkelt og blir laaaav ved kjeglene. Great! Mye skryt fikk hun og kom seg raskt. Mitt fokus mens jeg gikk var *hold marsjfart!* da Diva har en tendens til å raskt sette seg om jeg går for sakte/for korte steg.

Gikk ut av banen med en supergodfølelse, og den stemte! Vi fikk 199 poeng av 200 mulig – kun et trekk for snusing (som jeg ikke fikk med meg) og 2. plass. 

 
   
Dette sikret oss også direkte opprykk til klasse 2. Men siden man trenger 3 førstepremieringer for tittel, og Diva har 1. Første premie fra Horten i fjor, valgte jeg å starte kl1 søndag og. Dessuten har jeg ikke sett så nøye på klasse 2 skiltene 🙈

Senere oppmøte på søndag, og vi måtte parkere et godt stykke unna hallen. Da fikk vi luftet godt før vi gikk inn – praktisk 😉 da vi kom mot inngangsdøren til hallen gikk halen til Diva som en propell! SÅ deilig å se!! Enda en seier – hun hadde en megagod opplevelse fra gårsdagen!

Banen søndag var og utfordrende men morsom. To tempovekslinger også. Dessverre tok jeg en dum avgjørelse og valgte å repetere en øvelse – noe som kostet oss 3 poeng – men men. Vi disket ikke. 196 poeng , 11. Plass (35 startende, 22 med 1. Premiering!) og Diva kan nå smykke seg med RL1 tittel 👏🏻😊

  
Alt i alt en super stevnehelg, og vi er klare for klasse 2 neste gang! 😊
Inger Marie
Film av siste del av lørdagens løp;

Kl1 rally diva

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s